Elske nogen et drabspil eller en kilde til glæde

jeg er Latinaxx 34

Hvorfor falder så mange forhold i ensformighed efter et stykke tid og ender som sammenkrøllede blade hængende fra et dødt træ? Hvorfor er det så svært at holde safterne flyde? Hvorfor forsvinder forholdet i forholdet? Er det uundgåeligt, at den oprindelige friskhed efter nogle år bliver til ødelæggende kedsomhed?

Forestil dig en blomstrende, velsmagende, saftig rød-gul fersken, og se den derefter omdanne til en mørkebrun, rynket, tørret sveske. Hvor gik friskheden hen? Hvor gik juicen hen? Hvor gik livet hen? Konvolutten er stadig der, det ydre findes stadig, men indeni er der intet tilbage: ikke mere liv, ikke mere glæde, ikke mere sjov, ikke mere kærlighed, kun eddike.

I begyndelsen af ​​et forhold forstærkes saften, der flyder gennem din krop, af opmærksomheden og interessen fra den betydningsfulde anden. Alt ser godt ud, du blomstrer, selv din krop er “fyldt op” af den andres opmærksomhed for dig. Opmærksomhed er en kraftig form for energi, og energi er det, der får ting til at køre, bevæge sig og flyde. Energi er det, der gør tingene i live.

Uden energi er der ikke noget liv. Uden energi er der kun død.

Hvert romantisk forhold indeholder risikoen for, at du starter, afhængigt af energien fra din anden halvdel, snarere end at købe din energi selv. Overvej et øjeblik over dette udtryk: “din anden halvdel.” Du behøver ikke være afhængig af en anden for at blive en hel person. Du kan være komplet af dig selv. Du behøver ikke en “anden halvdel”, før du kan være glad og produktiv. Lær først at være en komplet person selv. Hvis du er en kvinde, skal du lære at aktivere din maskuline energi, og hvis du er en mand, skal du aktivere din feminine energi. Kun ved at balancere dig selv og dele din egen fuldstændighed kan du stræbe efter at få kærligheden til evig tid.

Når du er for meget afhængig af din ægtefælles energi, vil du føle behovet for at besidde denne person for at opfylde dine daglige energibehov. Når du ikke er i stand til at etablere din egen energiforbindelse, vil du føle behovet for at kontrollere den anden for at modtage nok energi til at komme forbi. Kan du forestille dig, hvor tragisk dette er? Du er nødt til at forblive i kontrol over den anden person hele tiden! En dag begynder han måske at give sin energi til en anden; hvad skal du så gøre? Du ville sandsynligvis kollapse, og dette har du ikke råd til, så derfor er du nødt til at være i kontrol. At kontrollere er at besidde, og i processen reducerer du den anden til niveauet for et objekt. Han eller hun ses ikke længere som en person, men som en “ting, der skal styres,” som en legetøjsvogn med fjernbetjening.

Dette er ingen måde at leve på. Dette er angst. Dette er stress. Det meste af tiden føler du dig ængstelig, fordi du aldrig ved nøjagtigt, hvad den anden gør. Hvilket spild af energi! Hvis du er så fuldstændig fokuseret på andres opførsel, vil du aldrig være i stand til at komme videre med dit eget liv. Du er dømt til at leve et liv med frygt, forsøge at kontrollere andre mennesker og være altid rastløs.

I sidste ende kan du ikke kontrollere en anden person, og derfor giver denne holdning ikke din sjæl hvile. Du bliver konstant udsat for stress, angst, søvnløshed, frygt og vrede. Hver gang du føler, at du mister kontrollen, vil vrede få fat i dig, og du kaster et raseri i et forsøg på at få tilbage kontrol.

Hvilket elendigt liv! Intet forhold kan modstå denne form for pres, så det er bundet til at kollapse og eksplodere i dit ansigt. Du ender alene.

Vil du starte dette drabspil igen med et nyt offer? Hvordan kan man stoppe denne holdning og skabe en kærlighed, der varer? Du skal koncentrere dig om dig selv snarere end på den anden. Ja, jeg ved, det lyder som et paradoks. Men ved at fokusere på DIN mission på jorden, på det, der er vigtigt for dig, vil du blive fyldt med energi.

Du skal først finde ud af, hvordan du kan være en komplet person bare ved dig selv. Den eneste måde at gøre dette på er at finde ud af, hvad din mission på jorden handler om, hvad er dine lidenskaber, hvorfor du er her og derefter fokusere på dette hele tiden. Du skal sætte passende mål for dig selv og gøre alt for at nå dem. Du er nødt til at holde dig til dine egne drømme, dem, du havde FØR du kendte denne person, som du har et romantisk forhold med. Du skal vende tilbage til den person, du var FØR du mødte ham eller hende. Hold dig til den person, hold dig selv, i stedet for at holde dig til din partner.

Vær tro mod dine egne drømme. Kun på denne måde kan du være loyal over for dit forhold! Du kan ikke give det, du ikke har. Hvis du ikke kan være loyal over for dig selv, kan du ikke være loyal over for din ægtefælle. Hvis du mister dig selv i forholdet, mister du forholdet. Hvis du opgiver dine egne drømme, vil forholdet opgive dig.

Først og fremmest skal du fokusere på dig selv. Dine drømme, dine mål, din sandhed. En der virkelig elsker dig vil elske dig endnu mere, hvis du bliver din tru

les mere
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *